Belangrijke berichten.

Kleindierententoonstelling Onze Liefhebberij Brummen.

Dat de kleindierhouderij nog steeds levend is in Brummen en omstreken bewijst de vereniging Onze Liefhebberij nog jaarlijks. 

 

Het grootste deel van de leden van Onze Liefhebberij komen uit de gemeente Brummen, maar er komen ook leden uit Loenen, Zutphen, Dieren en Drempt. De vereniging is niet alleen voor de serieuze fokkers, maar ook voor mensen die voor hun plezier kleindieren houden. Tijdens de maandelijkse clubavonden worden de ins en outs van deze prachtige liefhebberij besproken. Regelmatig worden er gastsprekers uitgenodigd, waaronder dierenartsen en voedingsdeskundigen om de leden van informatie te voorzien.

Bent u nieuwsgierig geworden neem dan een kijkje op onze internetsite.

www.onzeliefhebberijbrummen.nl  of neem contact op via gegevens genoemd op de site, of kom eens langs op een bijeenkomst. .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Download
Kippen enten 2019
Hoenders enten
Kippenenten2019.jpg
JPEG-bestand 211.2 KB

Belangrijke berichten vanuit Kleindier Liefhebbers Nederland.

De steeds veranderende  voorschriften ten aanzien van dierhouderijen is het belangrijk dat fokkers van onze hobby dieren goed op de hoogte blijven.

Veel informatie is te vinden op de site van Kleindier Liefhebbers Nederland. 


 Nieuw formulier entverklaring voor RHD enting.

Het formulier voor de RHD type 2 enting is vernieuwd. Nieuw is vermelding van de maximale geldigheidsduur van de entverklaring aan de hand van de twee in Nederland toegelaten vaccins. Deze verschillen namelijk enkele maanden.

 

Wij verzoeken u oude formulieren weg te gooien en vanaf nu alleen de nieuwe formulieren te gebruiken. Deze staan op de website van KLN onder downloads (te vinden in het menu op de startpagina).

 

Harry Arts.

OLB berichten  Een

Download
AVG invulformulier
Iedereen formulier invullen
AVG invulformulier.docx
Microsoft Word document 87.9 KB

Webmaster. Bereikbaar voor aanbevelingen en of nieuws met betrekking tot deze site.

Entbewijs nieuw

Download
Entbewijs 2018
Nieuw entbewijs
Entbewijs2018.jpg
JPEG-bestand 248.8 KB