Belangrijke berichten

                                                 Beste leden.

Een abnormaal jaar.

 

Afgelopen jaar 2020 was een abnormaal jaar. 

Covid 19 oftewel Corona waart nog rond.

We hebben ook dit jaar 2021 nog geen bijeenkomsten kunnen houden.

Maarrrrrrr er gloort een in licht aan de horizon.

Indien we 1,5 meter afstand kunnen houden is het misschien mogelijk dat wij in het najaar 2021 weer Clubbijeenkomsten houden. De vooruitzichten zijn zodanig dat op Clubavonden wij onze ervaringen kunnen delen.

Daarnaast bereiden we ons voor op de Jongdierendag 25 September 2021 en de                  Clubtentoonstelling op 12 t/m 14 November 2021.    

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

  

Email adressen.

Van enkelen van jullie hebben we niet het mailadres terwijl we vermoeden dat jullie dat wel                        hebben. het scheelt ons werk en kosten wanneer we deze nieuwsbrief via de mail naar jullie                            kunnen sturen. Hebben we je mailadres niet geef het dan even ons door via olb@live.nl                                        

 

 


'Foto's van dieren  digitaal.

Het zou leuk zijn om in deze Corona tijd, gefokte dieren middels foto's aan mede fokkers te laten zien.  Je kunt foto"s sturen naar het bestuur van "Onze Liefhebberij Brummen".


 Nieuw formulier entverklaring voor RHD enting.

Het formulier voor de RHD type 2 enting is vernieuwd. Nieuw is vermelding van de maximale geldigheidsduur van de entverklaring aan de hand van de twee in Nederland toegelaten vaccins. Deze verschillen namelijk enkele maanden.

 

Wij verzoeken u oude formulieren weg te gooien en vanaf nu alleen de nieuwe formulieren te gebruiken. Deze staan op de website van KLN onder downloads (te vinden in het menu op de startpagina).

 

Harry Arts.


OLB berichten

Download
AVG invulformulier
Iedereen formulier invullen
AVG invulformulier.docx
Microsoft Word document 87.9 KB

Webmaster. Bereikbaar voor aanbevelingen en of nieuws met betrekking tot deze site.